Skip to main content

The School of Arts and Enterprise

Main Menu Toggle
Bell Schedules » High School Full Day

High School Full Day

High School Full Day
Description / Period Start Time End Time Length
Block 0 7:00 AM 7:45 AM 45 min
Block 1/2 8:10 AM 9:45 AM 95 min
Block 3/4 10:05 AM 11:40 AM 95 min
Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Block 5/6 1:05 PM 2:40 PM 95 min
Block 7 2:50 PM 3:35 PM 45 min